Ben jij met duurzaamheid bezig, thuis en op je werk? Merk jij dat het lastig is op je werk impact te maken op dit gebied? Wil je meer mensen meekrijgen? Of ben je als duurzaamheidsprofessional bezig met verander processen? Super leuk om te doen en welkom bij mijn Podcast “Duurzaamheid #HOEDAN?!”.

Ik weet dat het ook soms lastig is, hard werken en veel energie kost. Maar met inmiddels 15 jaar ervaring op gebied van programma management, verandertrajecten en sociale innovatie wil ik jou verder helpen. Sinds 5 jaar help ik, met mijn bedrijf Duurzaam Vlechtwerk, organisaties om hun duurzaamheids-DNA zichtbaar te maken en verder te ontwikkelen.

Ik wil dolgraag meer mensen bekend maken met het plezier van duurzaam ondernemen en inspiratie geven hoe je dat doet. Inclusief concrete tips. Het komende jaar wil ik dat meer zichtbaarheid geven, door onder andere een podcast serie met inspirerende professionals: ‘Duurzaamheid #hoedan?!’ . We weten allemaal dat dat de toekomstbestendige weg is. Alleen “Wat is duurzaamheid dan?” en “Hoe pak je dat aan?”. Daar geef ik je tips en handvaten voor.

Ik ga met gasten in gesprek over duurzaamheid en hoe je verandering organiseert. Welke persoonlijke leiderschapslessen zij hebben geleerd en je krijgt concrete tips om deze reis ook succesvol af te leggen.

Naast de gasten zal ik zelf ook een inkijkje geven in mijn praktijk: mijn successen, maar zeker ook mijn fouten. Dat zijn de grootste lessen!

Ik kijk er erg naar uit samen met jou dit avontuur aan te gaan! Abonneer je op deze podcast of volg me via Spotify, dat zou me enorm helpen om meer impact te maken en zo duurzaamheid te versnellen.

Super bedankt! Ik ben heel erg dankbaar voor zo’n grote groep ambassadeurs en leuk netwerk, het duurzaam vlechtwerk netwerk!

Liefs,

Jetske

Beluister de Podcast Duurzaamheid #HOEDAN?! hier

Wil je geen Podcast Duurzaamheid #HOEDAN?! missen?

Abonneer je dan hier via Apple Podcast.

Vind je deze Podcast waardevol? Beoordeel dan via Apple Podcast.