FAQ items aan het laden...
Blogs2023-03-02T10:57:56+00:00

Soms was mijn vuurtje te heftig.

In gesprek met Hanneke van der Heijden, oprichter IN transities en strategisch adviseur circulaire economie Verbinding leggen tussen het kleine en het grote is de sleutel voor het werken in [...]

Podcast Duurzaam hoe dan?!

Beluister de ‘Podcast Duurzaam hoe dan?!’. Hier leer je van experts hoe je succesvol innoveert, zodat het sneller, beter en leuker wordt.

Mijn naam is Jetske Thielen. Spreker, adviseur en sociaal ingenieur. Met mijn bedrijf Duurzaam Vlechtwerk help ik ambitieuze organisaties om zelf aan de slag te gaan met innovatie en het versnellen van duurzaamheid.

Duurzame ontwikkeling. De vraag is niet meer óf er iets moet gebeuren, zelfs niet wát er moet gebeuren… Wat wel een grote vraag is…

Hoe organiseren we dit met elkaar?

Ga naar Podcast Duurzaam hoe dan?!

Meest recente Podcast:

Gratis inspiratiemagazine Duurzaam hoe dan?!

Alles wat je aandacht geeft, dat groeit! Dat is precies de intentie van dit magazine. Aandacht geven aan het versnellen van duurzaamheid, hoe je dat doet en welke elementen daarvan belangrijk zijn!

De noodzaak wordt steeds duidelijker, de wil is er ook wel, maar hoe? Hoe krijg je mensen, burgers, collega’s, organisaties, bedrijven, instituten, systemen mee? Hoe creëer je voorwaarden om te kunnen bewegen? Hoe zorg je voor versnelling door verbinding?

In de gesprekken is zoveel waardevolle informatie uitgewisseld en ik ben trots op de reeks die er staat. De wereld gaat snel, het moet steeds korter, maar ik ben blij dat ik voor deze gesprekken de tijd heb genomen, en iets meer achtergrond kon krijgen en samen de tijd hebben genomen om te reflecteren en lessen te delen met de luisteraar.

Dit magazine is een verzameling van inzichten en uitspraken uit de podcast serie Duurzaam hoe dan?! Om te lezen, doorheen te bladeren en over te mijmeren.

Vul het formulier* in en vraag mijn magazine aan! Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens omga en je niet zal spammen.

Vul je gegevens in, je ontvangt het inspiratiemagazine via e-mail.

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens omga en je niet zal spammen.

Het kan 10 minuten duren voordat je het magazine ontvangt. Niks ontvangen? Check dan je spam-/reclame-/nieuwsbriefmap. Ook daar niks ontvangen? Mail me dan: mail@jetskethielen.nl.

*Ben jij met duurzaamheid bezig en wil je verbinden met gelijkgestemden op een laagdrempelige manier? Laat dan ook jouw mobiel nummer achter voor de Whatsapp groep “Duurzaam Vlechtwerk”. In deze groep worden updates gedeeld en heb je de mogelijkheid jouw vraagstuk op gebied van duurzaamheid en het creëren van verandering neer te leggen.

Ga naar de bovenkant