Podcast2021-10-06T17:29:06+00:00

Mijn podcast beluisteren…

Dit is de ‘Podcast Duurzaamheid #HOEDAN?!’. Hier leer je van experts hoe je succesvol innoveert, zodat het sneller, beter en leuker wordt.

Mijn naam is Jetske Thielen. Spreker, adviseur en sociaal ingenieur. Met mijn bedrijf Duurzaam Vlechtwerk help ik ambitieuze organisaties om zelf aan de slag te gaan met innovatie en het versnellen van duurzaamheid.

Duurzame ontwikkeling. De vraag is niet meer óf er iets moet gebeuren, zelfs niet wát er moet gebeuren… Wat wel een grote vraag is…

Hoe organiseren we dit met elkaar?

Ik weet dat het ook soms lastig is, hard werken en veel energie kost. Ik wil met mijn podcast jou als luisteraar inspireren om zelf de duurzaamheids-held te worden en handvaten te geven hoe je de rest van de organisatie of team meekrijgt..

Dat is het onderdeel van mijn zoektocht in de Podcast Duurzaamheid #HOEDAN?!. Ik ga op onderzoek en geef jouw concrete tips hoe je beweging creëert, mensen meekrijgt op de duurzaamheids-reis en samen innoveert richting de duurzame toekomst.

Spotify
Apple Podcast
Podbean

Op de bres voor een groene campus | Carlo Buise

Podcast|

Van docent milieukunde naar mobiliteitsmanager op de Radboud Universiteit Nijmegen. Carlo Buise vervulde de laatste jaren verschillende functies, maar een ding kwam steevast bovendrijven: de drang om duurzaam bezig te zijn.     Op de groene campus stimuleert hij studenten en hoogleraren dan [...]

Ga naar de bovenkant