Lezingen | Online

Ik ben zowel binnen de Overheid, bedrijfsleven en de woningcorporatie sector een veelgevraagd spreker als enthousiast en ervaren duurzaamheidsprofessional. Al meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om innoveren in de praktijk, beweging creëren in de organisatie en duurzaamheid als thema op de agenda zetten. Dat gaat ook vaak mis in de praktijk. Je moet veel hobbels over, mensen meenemen, onderweg ook nog succes creëren en je eigen energie bewaken. Hoe pak je dat aan?

Ik heb veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van succesvolle duurzaamheid programma’s. Zo zette ik programma’s op voor o.a. Woonbron, Provincie Utrecht, Installatiebedrijf Kemkens, bedrijvencluster Achterhoek, renovatie partner Caspar de Haan, samenwerkingsverband Lente en Circulair Ambachtscentrum voor regio Hart van Brabant. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van ‘Duurzaam Vlechtwerk – netwerk’ een platform om cross-sectorale innovatie richting duurzaamheid te bevorderen. Dit platform wordt versterkt door de inspiratie Podcast ‘Duurzaamheid, hoe dan?!’ – podcast met concrete voorbeelden en praktische tips hoe duurzaamheid en verandering te organiseren.

Als ervaren spreker neem ik je met veel plezier mee in mijn innovatielessen uit de praktijk. Hoe kun je innoveren met een nieuwe mindset, vaardigheden en technologieën? Niet door het schrijven van plannen, maar door samen te ontwikkelen. Dat betekent een nieuwe manier van samenwerken en innoveren, sociale innovatie (werkvormen) om tot betere resultaten te komen, groter draagvlak en betrokkenheid van de teamleden.

Door deze projecten heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het opzetten van succesvolle samenwerkingen waarbij innovatie en creativiteit voorop staan.

  • DUURZAAMHEID
  • CIRCULARITEIT
  • TECHNISCHE INNOVATIE?
  • SOCIALE INNOVATIE

Mijn lezingen zijn altijd afwisselend van werkvormen, interactief en enthousiasmerend.

Gebruikmakend van storytelling neem ik het publiek mee ik mijn eigen persoonlijke verhalen en inzichten.

Daarnaast maak ik gebruik van de kracht van de groep, door via vragen op te halen wat er bij de individu speelt, laat ik de groep ook met elkaar in gesprek gaan en/of activatie door beweging te creëren.

Wat kan ik voor jou doen

Think Big. Act Bigger.

Recente projecten

Neem contact op

Wil je me boeken voor je online event of wil je meer informatie over mijn diensten? Neem dan contact met me op door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt me ook een privé-berichtje sturen via 06-39 09 36 23.