Gratis inspiratiemagazine Duurzaam hoe dan?!

Alles wat je aandacht geeft, dat groeit! Dat is precies de intentie van dit magazine. Aandacht geven aan het versnellen van duurzaamheid, hoe je dat doet en welke elementen daarvan belangrijk zijn!

De noodzaak wordt steeds duidelijker, de wil is er ook wel, maar hoe? Hoe krijg je mensen, burgers, collega’s, organisaties, bedrijven, instituten, systemen mee? Hoe creëer je voorwaarden om te kunnen bewegen? Hoe zorg je voor versnelling door verbinding?

In de gesprekken is zoveel waardevolle informatie uitgewisseld en ik ben trots op de reeks die er staat. De wereld gaat snel, het moet steeds korter, maar ik ben blij dat ik voor deze gesprekken de tijd heb genomen, en iets meer achtergrond kon krijgen en samen de tijd hebben genomen om te reflecteren en lessen te delen met de luisteraar.

Dit magazine is een verzameling van inzichten en uitspraken uit de podcast serie Duurzaam hoe dan?! Om te lezen, doorheen te bladeren en over te mijmeren.

Vul het formulier* in en vraag mijn magazine aan! Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens omga en je niet zal spammen.

Vul je gegevens in, je ontvangt het inspiratiemagazine via e-mail.

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens omga en je niet zal spammen.

Het kan 10 minuten duren voordat je het magazine ontvangt. Niks ontvangen? Check dan je spam-/reclame-/nieuwsbriefmap. Ook daar niks ontvangen? Mail me dan: mail@jetskethielen.nl.

*Ben jij met duurzaamheid bezig en wil je verbinden met gelijkgestemden op een laagdrempelige manier? Laat dan ook jouw mobiel nummer achter voor de Whatsapp groep “Duurzaam Vlechtwerk”. In deze groep worden updates gedeeld en heb je de mogelijkheid jouw vraagstuk op gebied van duurzaamheid en het creëren van verandering neer te leggen.