Coming soon…

Momenteel werken we achter de schermen aan de creatie van mijn nieuwe website!

Hallo,

ik ben Jetske.

Sinds begin 2016 gestart als zelfstandig ondernemer, om groepen verder te helpen gezamenlijk tot mooie(re) resultaten te komen.

Nieuwsgierig van aard en positief ingesteld. Ik wil graag een mooiere wereld creëren door samen te werken aan duurzaamheid.

Als verander- en dialoogmanager, sociaal ingenieur en netwerkbouwer heb ik veel ervaring bij Woningcorporaties (en bouwers en gemeenten).

Ik word heel blij van mensen die creatief zijn en vanuit intrinsieke motivatie hun bijdrage leveren voor duurzame ontwikkeling.

Dat is een opgave die we alleen maar gezamenlijk kunnen oppakken.

Daar zie ik dan ook een rol voor mij: bewustwording, enthousiasme, inspiratie, teamvorming en actie organiseren.

Wat kan ik voor jou doen

Laten we elkaar sterker maken.

Mijn podcast luisteren…

Dit is de ‘Podcast Duurzaamheid #HOEDAN?!’. Hier leer je van experts hoe je succesvol innoveert, zodat het sneller, beter en leuker wordt.

Mijn naam is Jetske Thielen. Spreker, adviseur en sociaal ingenieur. Met mijn bedrijf Duurzaam Vlechtwerk help ik ambitieuze organisaties om zelf aan de slag te gaan met innovatie en het versnellen van duurzaamheid.

Duurzame ontwikkeling. De vraag is niet meer óf er iets moet gebeuren, zelfs niet wát er moet gebeuren… Wat wel een grote vraag is…

Hoe organiseren we dit met elkaar?

Ik weet dat het ook soms lastig is, hard werken en veel energie kost. Ik wil met mijn podcast jou als luisteraar inspireren om zelf de duurzaamheids-held te worden en handvaten te geven hoe je de rest van de organisatie of team meekrijgt..

Dat is het onderdeel van mijn zoektocht in de Podcast Duurzaamheid #HOEDAN?!. Ik ga op onderzoek en geef jouw concrete tips hoe je beweging creëert, mensen meekrijgt op de duurzaamheids-reis en samen innoveert richting de duurzame toekomst.

Neem contact op

Wil je me boeken voor je online event of wil je meer informatie over mijn diensten? Neem dan contact met me op door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt me ook een privé-berichtje sturen via 06-39 09 36 23.